Toppen av lykke!

Les om de nye boligene på Rykkinntoppen her

VELKOMMEN TIL RYKKINNTOPPEN

Flere av Rykkinntoppens beboere vil kunne nyte sjø og grønne åser fra sin private balkong eller takterrasse.

Samtlige boliger får tilgang til heis og enkelte av disse også mulighet for kjøp av egen parkeringsplass. Her kan du kjøre bilen inn i garasjen, ta heisen opp og nyte noe godt å drikke i fred og ro, mens ettermiddagssolen fyller uteplassen din.

Les mer

Solrike Rykkinntoppen er et nytt prosjekt som bygges rundt det eksisterende Unicare FRAM-senteret.

Prosjektet består i sin helhet av to bygg. Dette prospektet omhandler trinn 1. Prosjektet bygges helt oppe i skogslinjen på samme område som senteret, i usedvanlige fredelige og rolige omgivelser.

Med flotte solforhold og åpne planløsninger vil utsikten over landlige Rykkinn bli invitert inn i flere av boligene.

BELIGGENHET

Rykkinntoppen ligger skjermet for støy helt oppe på toppen, øverst i Rykkinnveien. Sammen med FRAM-senteret skaper bebyggelsen et hyggelig tun med utsikt, benker og beplantning.

Fra boligen tar heisen deg ned i p-kjeller eller på bakkeplan, hvor du kan rusle direkte ut på tunet. Med underjordisk garasje og egen gjesteparkering til besøkende på senteret, sørges det også for at det ikke blir den store støyen på området.

Skal du selv ut på farten er det ikke noe problem om du ikke kjører bil. Bussen stopper like ved boligen og tar deg til Rykkinn senter og dagligvareforretning. På få minutter kan du rusle eller ta bussen ned til butikken.

Er du av den aktive typen er det ikke langt til en rekke sportsaktiviteter. Det finnes både tennisbaner, svømmehall og golfbane i nærheten. Her kan du holde kroppen i gang samtidig som hodet får koblet av. Skulle du kjenne behovet, kan du alltids utfordre en av naboene til en 3-setter eller 18-hullsrunde.

Fra lysløype til handlegate

ALT DU TRENGER I NÆRHETEN

Rykkinntoppen er behagelig tilbaketrukket og har umiddelbar nærhet til et fantastisk naturområde. Her finnes turstier i øst og vest, for ikke å nevne nord.

Fra din nye bolig kan du for eksempel gå gjennom skogen til Gullhaug og videre til Bærums Verk. Setter du kursen mot nord kan du legge turen over toppen på Eineåsen. Her får du fantastisk utsikt over Gommerud og Indre Oslofjord som belønning, før du kan snu eller ta turen videre inn i marka.

Det fantastiske løypenettverket som brer seg innover i marka består av både skogsbilveier og stier, så her finner alle noe de trives med. Lysløypa som egner seg ypperlig til både sykkel-, fot-, og skiturer starter på tomten Rykkinntoppen, så her er du faktisk i skogen rundt 60 sekunder etter at heisen stopper på bakkeplan.

Les mer

Det er ikke bare naturen som er like i nærheten på Rykkinntoppen. Med bil bruker du snaue 5 minutter ned til Rykkinn senter. Her finner du alt du trenger i det daglige med 38 inspirerende butikker.

Skulle du ha lyst til å bevege deg lenger er det kun 10 minutter videre til et av Norges største kjøpesentere, Sandvika Storsenter. Her kan du boltre deg i alle mulige butikker og servicefasiliteter. En fin destinasjon på en litt gråere høstdag.

Rykkinn og omgivelsene rundt skaper flotte rammer for aktivitet, shopping og kos for alle!

KONTAKT MEGLER

Lene Helland Markegård
Eiendomsmegler/Daglig leder
lhm@sem-johnsen.no
918 23 923

Helene Røgler
Eiendomsmegler
hr@sem-johnsen.no
977 76 680

Tom Z. Bliksmark
Eiendomsmegler
tzb@sem-johnsen.no
909 25 904

Logo-SPG-smBakke-AS-logo-sm